Telefon
0266-222005
E-mail
sc.janoszsigmond@eduhr.ro
Cím
Str. Principala, 408, Dârjiu 537075

Home

STIMATE VIZITATOR

Bine ați venit pe pagina web a Școlii Gimnaziale János Zsigmond din comuna Dârjiu, județul Harghita. Acest site a fost creat pentru a oferi tuturor persoanelor interesate o perspectivă asupra vieții și funcționării diferitelor instituții de învățământ arondate din comuna noastră. Situl comunică, de asemenea, lumii întregi știri și evenimente din viața noastră educativă și extra școlară.

Instituția are în componeță patru unități: Școala Gimnazială János Zsigmond din Dârjiu, Grădinița Dârjiu, Școala Primară Mujna și Grădinița Mujna. Vom încera de a prezenta fiecare unitate în parte și de a furniza informații adecvate despre trecutul și prezentul acestora. Totodată vom oferi o oportunitate pentru o puțină nostalgie pentru cei care au urmat cursurile școlii noastre gimnaziale în anii trecuți. Vă invităm să parcurgeți, în format digital, începând din anul 1994, fotografiile elevilor care au terminat ciclul gimnazial și ale cadrelor didactice care au predat acestor copii și să vă întoarceți, în gând, pentru un puțin timp, la instituția noastră de învățământ.

Vă urez tuturor să petreceți timpul plăcut!

Dénes Attila

DIRECTOR

SCURT ISTORIC

Prezentare generală a Școlii Gimnaziale János Zsigmond

Școala Gimnazială „János Zsigmond” este una dintre cele mai mici instituții de învățământ din județul Harghita, Comuna Dârjiu fiind cea mai mică comună din județ, ea fiind formată din satele Dârjiu și Mujna.

Galerie foto

Clipe trăite împreună

Resurse umane

Cadru didactic

Îndrăznește să gândești

JÁNOS ZSIGMOND

Anunt-23/09.22

  Nr. înreg.: 723/22.09.2023 ANUNȚ             În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a concursurilor de ocupare a posturilor didactice/catedrelor care se vacantează pe parcursul anului școlar în unitățile…

PARTENERI ȘI SPONSORI

Adresă

Str. Principala, 408, Com. Dârjiu, Harghita, Dârjiu 537075

E-mail

sc.janoszsigmond@eduhr.ro

Telefon

0266-222005

Orar

Luni – Vineri: 8AM – 15PM